Wednesday, June 19, 2013

Malam Anugerah Dekan - Glam Safari Night

Salam semorang! :)

Alhamdulillah untuk semester 2 yang lepas, tia one of student masscomm yang dapat deanlist. Syukur. Seriously I didnt expect akan dapat dean tapi mungkin atas berkat usaha dan doa, Tuhan makbulkan permintaan nak dapat deanlist kali ini. Semester 1 dulu mungkin terlalu overconfident so terus harammm tak dapat haaa kau! Aherherher. Tapi masa semester 2 memang tak berharap langsung bila paper last tak dapat jawab. Tapi orang cakap kalau ada rezeki memang tak ke mana ye dok?

See apa jadi kalau overconfident? Hewhewhew

Okay, so dah nak habis semester 3 barulah tiba tiba ada Malam Anugerah Dekan untuk semester yang lepas. Temanya Glam Safari gittew. Tak sempat shopping sebab terlalu busy dengan kerja (homaigod! this sem gila busyyy!) so pakai je apa yang ada. Redhoooo je lah makkk! 





Leopard eyes ni make up sendiri yuols! Semangat gila tak? HAHAHA! Semangat sampai bukak youtube tengok tutorial lepas tu terus prektis sampai rosak eyeliner -_- Tapiiii... barulah sama dengan baju and kena dengan tema! Kehkehkeh. 


Qilaaaa! Tia amek gambar niiii! :) 
Gambar kat atas ni dengan Qila. Kawan sejak dari hari pertama semester 1 sampai sekarang. Paling banyak membantu lagi lagi kalau tak faham dia lah akan terangkan balik kat tia. Dari semester 1 Qila dapat deanlist! Hebak hebak! Semoga dapat deanlist lagi dan lagi sampai dapat selempang pink! :) Untuk semester 3 ni mungkin tia akan jatuh kecundang balik. Susahhhhhh bak hangggg! 

Eh eh tu je gambar untuk malam anugerah ni sebab kitorang berdua je yang ada dari class kitorang. So tak berapa nak eksaited sangat. Tapi serioussss! Masscommers you guys did a good job! Best and havoc gila malam tuh! :) 


Till then! Wish me good luck in final exam for semester 3! :)





1 lovebite:

Mysara Ab Rahman said...

wah..tema dye nmpk cam garang..hehe

Related Posts with Thumbnails