Monday, October 17, 2011

ada Twitter? jom join #OctTwtFest!


hai korangggg! please DO read this if you guys ada account Twitter okay? :)

Twtup besar besaran akan diadakan pada 22 Oktober ini! Hah? Twtup tu apa? Twtup or we pronounce it as Tweet-Up ni gathering yang mengumpulkan semua orang yang ada account Twitter. Semua orang seluruhhhhh Malaysia! so jom lah join twtup terbesar tahun ni!

#OctTwtFest
#OctTwtFest ni lah event yang akan mengumpulkan seramai 2000++ orang yang ada Twitter dalam SATU tempat di masa yang SAMA! 2000 lebih kot! ramai kannnn? its gonna be ohsem guys! trust me! kalau nak tahu lebih lagi nah baca dekat official site #OctTwtFest ni http://octtwtfest.wordpress.com/

#OctTwtFest ni akan diadakan di :

DiGi Telecommunications Sdn Bhd,
Lot 10, Jalan Delima 1/1
Subang Hi-Tech Industrial Park
40000, Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
GPS: 3.0689098253134692, 101.56967639923096

Pada :

22 Oktober 2011
3.00 pm till 12.00 am

dan yang paling penting event ni MASUK PERCUMA okay? kalau nak datang korang boleh laa RSVP dekat link ni  http://twtvite.com/octtwtfestmy

Kalau pergi nak buat apa?

Kat sana nanti korang boleh enjoy live perfomance, karaoke, PS3 game competition, bazaar and bannnyakkk lagi! nak tahu apa lagi pergi usha dekat sini http://octtwtfest.wordpress.com/event-schedule/

So kepada Blogger yang ada Twitter jom lah join! boleh jadikan twtup ni as gathering blogger jugak!ajak ramai ramai okay? :) sekali setahun je pon! keh keh keh.






SEE YOU THEREEEE!


p/s : thanks to @ob_af and @isepunye for the pictures! ;) gambar part of committee for #OctTwtFest.


20 lovebite:

Amni said...

sedihnya tak dapat nak join... mirul perform hari tu... huhu..

APi said...

tia pergi ke?

nabilah_2908 said...

kalau dok kat area KL...best gak join.. :)

hafiz hafizol said...

nak pegi nak pegi.... !!!!!1

Si Gadis Semasa said...

bunyinye menarik !!!

kaizen said...

nk gak join...

NuR 'aQiLaH said...

untonglaaaaaaa jd retis T_T

Anonymous said...

hensem nye boipreng dia..kemanenen!!

sarah mohamad said...

hehehe teringin nak g .. tapi macam malu lah, takde kenal sesapa pungggg hehehe

Legasi Piston Pecah said...

ada2 acc twitter!

Huzaifa Zahri said...

tak pandai main twitter.haha..

m!3yr4h_LolLy said...

wah ! seronoknye.

sYafIk-wAy said...

bestnyeee tapi jauh sggtt lah pulak . sy di perlis . adeyhh !

Puteri Iqa Izyan said...

jauh T___T

patotlah ramai jute kat twitter cite psl ni.. huhu

Ain Atika Zailani said...

huaaaa...aku x aktif sangat twit mentuwit ni...kenapa tah.=(

aleen aiden said...

aku xde twitter.mencik!

eykameow said...

gmbar2 tu ohsem. i like pink tee! woot woot! err. ok skrg tetiba frust sbb x gi aritu T________T

Amni said...

bila nak update ni dear? hee.. hari tu tanya ga kat mirul jumpa tia tak.. dia cakap ramai sangat org sampai tak ingat dah muka org.. hahaha.. dia memang.. tp pastinya dia memang ada jumpa tia la kan.. bestttt! Dah lama tak jumpa oh!

Ain Atika Zailani said...

tau tak aku tak pandai2 main twitter....hmmm=(

jaya jr said...

huuuu,cam bes je event ni..kui3

Related Posts with Thumbnails