Tuesday, September 27, 2011

semua cair tengok si betina Bella!


jyeah! shes my Bella the cute kitty cat. cute aint it? hik hik hik! dah lama sangat tia tak bela kucing. nak bela tapi parents tak bagi. sedih kan? gila tak sedih? minat amat sangat tapi minat tu dihalang! macam nak berak tercirit cirit tapi tak jumpa cari tandas. apa korang rasa?

then 1 day tu, tia bukak mudah.my sesaja nak tengok tengok kucing kan. kengkonon macam window shopping camtu lah. last last terjumpa gambar ni ....


tanak comel pulak kann? cecepat call nombor yang ada kat situ. then malam tu jugak terus gerak pergi Puchong ambil si Bella ni. keh keh keh. gila semangat kan?

mula mula family macam tak suka tapi disebabkan kecomelan dan kegebuan Bella so daripada kawasan jajahan Bella hanya bilik tia sahaja at last dapat lagi jajahan yang paling besar! satu rumah dia boleh bermain! i is happppyyy uolss! :D


doktor cakap tunggu lagi sebulan baru boleh bawak dia inject vaksin and bagi ubat cacing sekali. so yeah. im gonna take a good care of her like my own daughter! :) sayang Bella! <3





p/s : agak agak Bella ni homesick tak? sebab dia susah nak makan... ke sebab dia baru nak sesuaikan diri and sebab dia baru putus susu? T______T











13 lovebite:

Mr feckry said...

pandai la bella tu jage diri

zuar said...

cantik gile betina ni.nak amik buat awek la.haha

kaizen said...

cun siot......

Amirah Zawani said...

comeynya bella... meow meow :)

eintan nurfuzie said...

SO CUTE!TERGODA..NK PINANG UNTUK RAIN BOLEH?

nabilah_2908 said...

Ya Allah.....comelnya....bulat lak tu...gebu... :) :)

memang cair bila tgk dia.... :)

~Kirin Selama Perak~ said...

cmelnyaaa !!!

cik aiLebiu said...

alamak alamak gebunya bellaaaaaaaa!!!! besar kang best tu pelok2...

dia tgh biasakan diri tu dengan persekitaran baru tu yg xnak makan...

Finaz Jaafar said...

eh kita nak la cari kucin..tak sangka kat mudah pun ada jual kucin camni..kiuttt lak tu !

eykameow said...

killer comel oh! parents i pun x kasi bela kucing T________T so bg makan kucing jalanan yg ngeow2 kt rumah jelah :)

eh, jinak tak?? rasa nak gomol2 je.. :P *macam berani sgt!*

Aisumi Chan Kawa'i said...

CHOMEY!! gebus sangatt!! :D

Wahidah said...

chomey nyaaa.gebu gilerr.gerammm

Amirul Amin said...

cun,cute,comel

Related Posts with Thumbnails