Saturday, September 25, 2010

misteri rambutan bertukar jadi telur

ada sesiapa yang join teka teki yang aku kat sini? --> tekateki
macam macam jawapan yang korang tibai kan?
yang aku sempat usha usha :
26 orang cakap benda nih rambutan (adoi)
5 orang cakap pulasan (sebab besar eh ? haha!)
1 orang cakap laici, kabong, kuih raya (?) and telur rambutan (?) adoi!
and ...
5 orang cakap telur :) hoyeahh!
tapi sorang je cakap neh telor ayam --> brutalsolo :) tapi lu xjawab penuh weh! gua tak dapat nak bagi topup :D
tak kurang jugak yang cakap ni telur cicak and telur penyu (?)
haha!


TIADA SORANG PON DAPAT JAWAB DENGAN BETUL ?


malas nak mencarot banyak2. so jom tengok jawapan dia.
jangan marah ehh ? (kahkah)



INI ADALAH GAMBAR TELUR AYAM YANG DIBEKUKAN

rasa ni keje anak buah aku kot. dia nak sejukkan air cepat so dia pegi pulas suhu peti ais tahap maximum! abes semua dalam peti ais tuh beku. termasuklah telur neh. kehkehkeh! :)
so, first time aku tengok telur beku camni. WTF?









selepas 2 jam telur ni cair dan sedia dimasakkk! :)kahkahkah!
nice try kawan kawan. thanx sbb join! sayang korang sume! :D

larikkkkkk~

29 lovebite:

kata kila said...

woi.main tipu.benci siakkk.hahaahah

Da Niel said...

hahaha siut jer ! hahaha tapi memang best ! wa kena beb!

ZACK ENTRY said...

haha..salah jugak..first time tengok ni..like! =)

yastro said...

He3!! Telor beku wehhhh....

~SukEMakAn~ said...

haha!
cantek header!

Nabiel said...

jmpe lu dkt luar..lu siap!!huhuhu..
cm nk pecah gak pale pkr..rupenye telor aym!!ahahaha

Emmet Muhamad said...

letak telur dalam freezer, lepas tu tumbuh rambut kat kulit, jadi rambutan, ni la rare

suffer8zine said...

mcm knl je yg jawab kuih raya tu, siott dah agk da telo ayam, hehe

Weeda said...

haha aduyai tia...mana la penah tgk telur beku..haha

Smallkick said...

ala..x aci tia nie..mem tifu!

bhahahhaa..

TERKONO DEN..!!

Psst tia ..hambe gurau je ..
jgn mrh aa..(*_*)

Uruchimaru @ kf said...

ops lupe tukar user..

*garu kepala*

Shafawi Hamzah said...

haha telor ayam yg dibekukan ke?haha

DuniakuAbstrak said...

cissss

kopimacy said...

wuish. dahsat! haha

bidadarihijau said...

haisyhh..terlambat bukak blog..xsmpat nk teka..huu

Hellioz said...

tia hamsap

:: m!3yr4h_nAnEA :: said...

hahahaha...
ingt nk join gak,tp da tau mmg slh...
da surrender awl2..
:)

Mr feckry said...

satu penemuan baru ni

pilotHans said...

fuh, penat perah otak..wakkaakka.tak sangka tia wat penemuan baru! fuuuhh

Kuasai minda said...

Ni le first time tgok telur beku...

HaNTwO said...

walaweiii telo ke??? tipah tertipu huhu..

HaNTwO said...

walaweiii telo ke??? tipah tertipu huhu..

Nur Areefah said...

serius tak macam pun..huhuhu

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

kalo tak tgk smpai habis kompem ingat rambutan..

SweetyMui2 said...

serious..i tot it was rambutan! LOL

ProfHariz said...

erk? xnak! dah join :( asyik salah :(

New Entry ProfHariz
Salahkah Jika Aku Menegur?

Pusher Aries said...

peh...ptut la macam xsedap hati nak jawab..rupa salah...adusss.....

atok said...

ohhh maen telo yeee haha

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

woahhhh hebat betul ! haha

Related Posts with Thumbnails