Tuesday, September 6, 2011

si comel yang WAJIB korang tengok!

have u smurfching (dibaca: watching) The Smurf? hahaha! lambat gilaa baru nak update kan padahal dapat tengok preview screening seminggu awal lagi. sooo lambat tiaaa ni! pfffttttt! T____T thanx to akmal hilmi a.k.a mr manager sebab ajak! weeeehuuuu~ bukan senang okay nak dapat tengok preview screening ni! :)

The Smurf yang comel! :)


cerita dia memang best! and karakter dalam cerita tu semua comel macam tia tahu? kehkehkeh! memang tak kan bosan and menyesal ah tengok cerita ni! nak tahu serba sikit pasal cerita ni korang boleh pergi baca dekat blog cik epal, akmal hilmi, kak anne atau ery sebab diorang pon ada sekali time preview screening ni! :) *nampak sangat malas nak buat review* eh bukan malas. tapi benda da lepas kan? hikhik!

so jom je lahh layan gambar time preview screening ni okay? :)



bukak puasa bersama my mr manager! thanx akmal sebab ajak aku! :D
makan lasagna yang sangat smurfilicious! :D


 jelly okay cik epal dapat special seat! siap dah reserve lagi! kemain!



antara blogger yang hadir. dah macam reunion pon ada. kitorang je da bising TGV KLCC tu T___T


boleh tak kak anne ingat tia and akmal hilmi ni couple? kahkahkah! mana ada laaa! :)
by the way thanx for the picture kak anne from penmerah.com! :)










p/s : i smurf youuuu! <3

11 lovebite:

cik aiLebiu said...

i smurf u tooooo...tingginya tia :D

[k]o{q}i[n] said...

lagi shomel kalo ko yg blanje...huhuhu

Lizzie Yasmin said...

nak tgk nak tgk.,.. last week tgk Hantu bonceng.. ingat nak maraton.. tak sempat plak..

Finaz Jaafar said...

xtgk lagi =(

Muammar Gaddafi said...

Haha...so classic..nk tgk jgk la

Yutaka Mushimura said...

woohaa..cite nih zaman kekanak den jugak...:)

APi said...

memang comel budak2 biru tu.. =)

Liyana Aziz said...

x tengok lagi smurf... hukhukhuk.. dah baca entry pasal screening kat blog ery kalau x silap...

wah, ana rafali... eh salah, tia rupanya... kikiki

adrinaqamarina said...

sume orang yang dah tengok sume asyik smurf. tak aci :(



dah masuk dalam list bakal ditonton! heheh.

apik pehe said...

hehehe..apik pon ader masa tu..pakai sweater kaler purple..hehe..duk tengok jer korang bergambar ramai2..

Yutaka Mushimura said...

hahah..den still tak sempat tgk citer nih...

Related Posts with Thumbnails